2018-2019年初中英語貴州中考精品拔高試卷[13]含答案考點及解析

來源:百度  [  文檔由 孟中華2012 貢獻   ]  責編:從大磊  |  侵權/違法舉報

2018-2019年初中英語貴州中考精品拔高試卷【13】含答案考點及解析

班級:___________ 姓名:___________ 分數:___________

題號

十一

總分

得分

注意事項:

1.答題前填寫好自己的姓名、班級、考號等信息

2.請將答案正確填寫在答題卡上

評卷人

得??分

?

?

一、單項選擇

1.There are many people downstairs. What do you think _____?

A.to happen

B.happening

C.is happened

D.has happened

【答案】D

【解析】考查時態。句意“樓下有很多人,你覺得發生什么了?”happen不能用于被動語態;排除C;B項缺少is而不能構成現在進行時,排除B;不定式to do不能直接作謂語,排除A。故選D。

評卷人

得??分

?

?

二、完形填空

Your junior high school years are coming to an end. After the big exam,most of you will go to ??36??in a senior high school.? 37??are you expecting from senior high? ??38??hear what plans some students have for the future.

1.Zhou Jie,15,from Shanghai,“I have heard that although Senior 3 is a ??39??year,students feel less stressed out in Senior 1 and Senior 2.I hope there’ll be time to enjoy ??40?,especially tennis. The Tennis Masters(大師)Cup will be held in Shanghai. I’m going to volunteer to help out and I’m sure I’ll really enjoy it.”

2.Jin Li,16,from Harbin,“I really enjoy science. I’m crazy about ??41??model planes,although I’m not good at ??42?.I’ll learn more science in senior high. Anyway. sometime in the future I’m going to build a super model plane!”

3.Wang Ya,15,from Xiamen,“I hope I can be ??43 in senior high school. I’m only 155 cm. I want to be 162 cm.? 44???most of the girls in my family don’t grow any taller than 160 cm. I hope I’m different.”

4.Li Fan,15,from Puyang,“I hope I can make more friends. In senior high. I’ll meet different people from different areas. I hope I can learn new things ??45??them.”

2.

A.walk

B.study

C.play

D.write

3.

A.When

B.How

C.What

D.Where

4.

A.Let’s

B.It’s

C.What’s

D.That’s

5.

A.hot

B.hard

C.light

D.kind

6.

A.book

B.show

C.photo

D.sport

7.

A.making

B.sitting

C.cooking

D.cleaning

8.

A.us

B.him

C.it

D.her

9.

A.shorter

B.stronger

C.thinner

D.taller

10.

A.So

B.But

C.When

D.If

11.

A.to

B.for

C.from

D.at

【答案】

2.B

3.C

4.A

5.B

6.D

7.A

8.C

9.D

10.B

11.C

【解析】2.在學校應該是學習,而符合題意的只有B

3.此句缺賓語,根據題意,你希望從高中獲得什么,就應該選C

4.此句缺主語,根據后面的us student 可知應該選A

5.根據下文students feel less stressed out in Senior 1 and Senior 2再由上文although對比推知,Senior 3應該是被聽說很苦,所以選B

6.tennis屬于運動的一種,所以選D

7.make是做的意思,sit是坐的意思,cook是烹飪的意思,clean是清掃的意思,做模型飛機應該選make

8.這兒指的是模型飛機,應用it

9.由題意,I’m only 155 cm. I want to be 162 cm,再由后面的taller可知此題應選D

10.由此句意思我家的很多女孩不高過160cm知這是一個轉折句,則應該選B

11.learn sth from sth 固定搭配.

評卷人

得??分

?

?

三、閱讀理解

I came to study in the USA a year ago. Yet I did not know the real American society until I injured (傷害) in an accident, because after the accident I had to see a doctor --- and to court (法院).

After the accident, my roommate called a doctor for me. I was very grateful and decided to repay him one day. But the next day, he asked me to pay him $ 200 for what he had done. I was very surprised. He had good reason to charge me, he said. And if I wanted to collect money from the person who was responsible (負責) for my injury. I’d have to have a good lawyer (律師). And only a good doctor can help me get a good lawyer. Now that he had helped me find a good doctor, it was only fair that I should pay him.

But every time I went to see the doctor, I had to wait about 50 minutes. He would see two or three patients at the same time, and often stop treating one so as to see another, yet he charged me $ 115 each time. The final examination report consisted of ten lines, and it cost me $ 215.

My lawyer knew very well the other party was responsible for the accident, yet he hardly did anything. He simply waited to collect his money. He was so irresponsible that I decided not to ask for him again. And he made me pay him $ 770.

Now I had to act as my own lawyer. Because of my inexperience, I told the insurance company (保險公司)the date I was leaving America. Knowing that, they played for time, and I left without getting a cent.

My experiences taught me two things about America: firstly, in a country like America money is everything. It is more important than friendship or honor. Secondly, foreigners are still being unfairly treated. So when we talk about America, we should see both its good and bad sides.

12. The writer’s roommate offered to help him because ______.

A.he thought it was a chance to make some money

B.he felt sorry for the writer

C.he knew the doctor was a very good one

D.he wanted the writer to have a good lawyer

13.A good doctor is necessary for the writer to ______.

A.be properly treated

B.talk with the person responsible for the accident

C.become healthy before he leaves America

D.finally get the responsible party to pay for his injury

14. The word “charge” in this passage means “______”.

A.be responsible

B.be careful

C.ask as a price

D.get an answer

15.What can you get from the story?

A. Going to court is something very common in America.

B. Money is more important than other things in the USA.

C. There are more bad sides in America than good sides.

D. One must be very careful while driving a car.

2018-2019年初中英語貴州中考精品拔高試卷【45】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考精品拔高試卷【45】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【13】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【13】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【20】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【20】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中英語中考精品拔高試卷【14】含答案考點....doc

2018-2019 年初中英語中考精品拔高試卷【14】含答案考點 及解析 班級:...

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案....doc

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案....doc

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【95】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【95】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【97】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【97】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【14】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【14】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語中考精品拔高試卷【3】含答案考點....doc

2018-2019 年初中英語中考精品拔高試卷【3】含答案考點及 解析 班級:_...

2018-2019年初中英語福建中考精品拔高試卷【13】含答案....doc

2018-2019 年初中英語福建中考精品拔高試卷【13】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【11】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【11】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案....doc

2018-2019年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【73】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【73】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中語文貴州中考精品拔高試卷【14】含答案....doc

2018-2019 年初中語文貴州中考精品拔高試卷【14】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含....doc

2018-2019年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含 答案考點及......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【10】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【10】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【42】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【42】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【84】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【84】含 答案考點及解析班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一二三 得分 注意事項: 1.答題前填寫好自己的......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【88】含....doc

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【88】含答案考點及解析_中考_初中...【答案】服務器 【解析】 13.計算機網絡按使用范圍劃分為___網和___網。 【......

2018-2019年初中英語貴州中考精品拔高試卷【45】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考精品拔高試卷【45】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【13】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【13】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【20】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【20】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中英語中考精品拔高試卷【14】含答案考點....doc

2018-2019 年初中英語中考精品拔高試卷【14】含答案考點 及解析 班級:...

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案....doc

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【89】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案....doc

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【52】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中英語貴州中考拔高練習試卷【95】含答案....doc

2018-2019 年初中英語貴州中考拔高練習試卷【95】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【97】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【97】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【14】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【14】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語中考精品拔高試卷【3】含答案考點....doc

2018-2019 年初中英語中考精品拔高試卷【3】含答案考點及 解析 班級:_...

2018-2019年初中英語福建中考精品拔高試卷【13】含答案....doc

2018-2019 年初中英語福建中考精品拔高試卷【13】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【11】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【11】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案....doc

2018-2019年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語山東中考精品拔高試卷【13】含答案 考點及解析 ......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【73】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【73】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中語文貴州中考精品拔高試卷【14】含答案....doc

2018-2019 年初中語文貴州中考精品拔高試卷【14】含答案 考點及解析 班...

2018-2019年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含....doc

2018-2019年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含答案考點及解析_中考_初中教育_教育專區。2018-2019 年初中英語貴州初三中考模擬拔高試卷【10】含 答案考點及......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【10】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【10】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【42】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【42】含 答案考點及解析 班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一 二 三 四 五 總分 得分 注意事項: 1.答......

2018-2019年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【84】含....doc

2018-2019 年初中信息技術貴州中考精品拔高試卷【84】含 答案考點及解析班級:___ 姓名:___ 分數:___ 題號 一二三 得分 注意事項: 1.答題前填寫好自己的......

  • 本文相關:
  • 2018-2019年初中英語貴州初一中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初一中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初三中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初三中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初一中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初一中考模擬拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初三中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初三中考真卷拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初一中考模擬拔高試
  • 2018-2019年初中英語貴州初三中考模擬拔高試
  • www.lskiul.live true http://www.lskiul.live/wendangku/zes/fe1g/j931c99814dv/k2b160b4e767f5acfa1c7ab0082d3l.html report 14412 2018-2019年初中英語貴州中考精品拔高試卷【13】含答案考點及解析班級:___________姓名:___________分數:___________題號一二三四五六七八九十十一總分得分注意事項:1.答題前填寫好自己的姓名、班級、考號等信息2.請將答案正確填寫在答題卡上評卷人得??分??一、單項選擇1.There are many people downstairs. What do you think _____?A.to happenB
    • 猜你喜歡
    • 24小時熱文
    • 本周熱評
    圖文推薦
    • 最新添加
    • 最熱文章
    精彩推薦
    讀過此文的還讀過
    水果传奇返水